Юридичному управлінню ДПІ у Шевченківському районі столиці вдалось відстояти на користь держави майже 527 мільйонів гривень

11 авг, 10:59

За словами начальника юридичного управління ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Крістіни Сергіївни Адамчук з початку 2014 року, з урахуванням справ попередніх років, на розгляді в судах за участю ДПІ перебуває 1 761 справа на загальну суму позовних вимог більше 7 млрд. грн.

"За період із січня  по липень 2014 року юристам вдалося відстояти інтереси держави у судах на суму майже 527 млн. грн. На користь Державної податкової інспекції у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві в судах усіх рівнів вирішено 190 справ" – повідомила Крістіна Сергіївна.

Фахівці правової роботи органів Міндоходів постійно працюють над удосконаленням ефективності роботи з супроводу справ та захистом у судах позиції органів Міндоходів.

Нагадуємо, відповідно до Податкового кодексу України, платник має право оскаржити рішення податкової інспекції в адміністративному чи судовому порядку. Детальніше про порядок оскарження рішень контролюючих органів зазначено у статті 56 Податкового кодексу України.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185031.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua