Змінено місця обслуговування для платників із зони АТО та Криму

11 авг, 15:06

Враховуючи військові дії на сході України та анексію Криму Російською Федерацією, ГУ Міндоходів у м. Києві інформує, що на період, коли податкові органи, які знаходяться в зоні АТО, не можуть виконувати свої безпосередні функції, а центри обслуговування платників тимчасово не надають адміністративні послуги,  змінено місця обслуговування платників.

Інформація стосовно цих змін постійно оновлюється та оприлюднюється на сайті ДФС України в розділі Головна > Банер > Інформація для Сходу України.

У вказаних в банері місцях обслуговування платники мають змогу подати звітність:
- особисто або уповноваженою на це особою;
- надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
- засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.

У разі відсутності у окремих платників можливості подавати у граничний строк податкові декларації, вони можуть звернутись до податкового органу за своїм місцезнаходженням із заявою про продовження граничних строків подання.

Також нагадуємо, що послуги електронного цифрового підпису можна отримати в представництвах АЦСК ІДД ДФС, розташованих в будь-яких населених пунктах України.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185055.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua