Про порядок фісказілації реєстратора розрахункових операцій

13 авг, 08:19

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що відповідно до норм Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів України від 28.08.2013 № 417, при реєстрації в органах доходів і зборів реєстратора розрахункових операцій (далі за текстом  – РРО) присвоюється фіскальний номер.
Фіскальний номер РРО становить 10-розрядний числовий порядковий номер реєстраційного запису в автоматизованій інформаційній системі реєстрації РРО Міндоходів (далі - інформаційна система Міндоходів), алгоритм формування якого встановлює Міндоходів.
Фіскальний номер РРО автоматично формується в інформаційній системі Міндоходів при резервуванні фіскального номера, є єдиним для всього інформаційного простору України, не змінюється при перереєстрації і зберігається до дати скасування реєстрації РРО.
Після скасування реєстрації РРО фіскальний номер закривається та надалі не використовується.
Під час фіскалізації до фіскальної пам’яті РРО заносяться фіскальний номер РРО та дата внесення фіскального номера до фіскальної пам’яті РРО.
Фіскалізація проводиться один раз за весь період експлуатації РРО суб’єктом господарювання. При цьому РРО повинен забезпечити неможливість подальшого виходу з фіскального режиму роботи.
Фіскальний номер РРО зазначається у всіх розрахункових документах, чеках усіх звітів, а також в інших випадках, передбачених законодавством.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185127.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua