Підтвердження відсутності податкового боргу зі сплати єдиного внеску – у довідці

13 авг, 08:20

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що відповідно до частини 7 статті 14 Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» органи доходів і зборів зобов’язані проводити звірення сум нарахування та сплати ними єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за вимогою платників, зазначених у пунктах 1, 4 і 5 частини 1 статті 4 Закону № 2464, а саме: роботодавців, фізичних осіб – підприємців та осіб, які забезпечують себе роботою самостійно.
Так, платник може звернутися з заявою в довільній формі щодо отримання довідки про відсутність заборгованості зі сплати єдиного внеску до органу доходів і зборів за основним місцем обліку.
Довідка видається безоплатно на підставі поданої заяви, яка обов'язково містить посилання на підприємство (установу, організацію), на вимогу якої вона складається.
Контролюючий орган на підставі даних картки особового рахунку платника визначає наявність/відсутність заборгованості зі сплати єдиного внеску на дату формування довідки.
Платники, зареєстровані в ДПУ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві, з метою отримання довідки про відсутність заборгованості по сплаті єдиного внеску повинні звернутись до Центру обслуговування платників за місцем реєстрації за адресою: пров. Політехнічний, 5 А.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185129.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua