Отримали повідомлення «Невірний пароль або ключ пошкоджено»? Вихід є!

13 авг, 08:22

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві звертає увагу платників, в разі виникнення помилки «Невірний пароль або ключ пошкоджено» при накладенні електронного цифрового підпису на електронні документи платника податку перш за все необхідно перевірити:
- який ключ ЕЦП використовується першим? (вірна послідовність підписів Бухгалтер-директор-електронна печатка);
- якщо ключ обрано вірно, слід звернути увагу на правильність введення паролю, а саме регістр вводу паролю, мову клавіатури тощо (створений пароль може містити особливі символи, які відрізняються за розташуванням на клавіатурі);
- переконайтеся чи не змінювалось ім’я файлу особистого ключа? У разі зміни ім’я файлу особистий ключ буде пошкоджено, тому необхідно звернутися до представництва АЦСК ІДД Міндоходів, в якому отримували послуги електронний цифровий підпис, подати заяву на скасування посиленого сертифіката, згенерувати новий особистий ключ та отримати відповідний йому посилений сертифікат відкритого ключа.
Нагадуємо, що з цим та безліччю інших роз’яснень можна ознайомитися у загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (веб-портал Міндоходів, вкладинка «Інформаційно - довідковий ресурс»).

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185131.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua