Показники роботи оперативників ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві у 2014 році

18 авг, 08:01

Протягом січня-липня 2014 року співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 131 кримінальне провадження.
Загальна сума завданих державі збитків по кримінальних правопорушеннях, які внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за цей період поточного року становить 16,1 млн. грн..
Протягом 2014 року направлено до суду – 20 справ по кримінальних правопорушеннях, загальна сума збитків становить 11,2 млн. грн., з них сплачено до бюджету 10,4 млн. грн.
По матеріалам кримінального провадження, щодо викриття та припинення діяльності конвертаційного центру, викритого у 2013 році, в ході проведення слідчих заходів на теперішній час в наслідок відпрацювання контрагентів до державного бюджету надійшло 13,5 млн. грн..
Завдяки співробітникам оперативного та слідчого підрозділу у 2014 році ліквідовано 2 «конвертаційних центра» в наслідок чого вилучено 54 шт. печаток транзитно-конвертаційних підприємств, обсяг проконвертованих коштів становить 194,6 млн. грн., ймовірні втрати бюджету 32,6 млн. грн.
Варто відзначити, що в результаті здійснення заходів співробітниками оперативного управління ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у  м. Києві відпрацьовано матеріали у сфері контролю витрат державного бюджету, по результатах обліковано 7 кримінальних правопорушень, сума відшкодування збитків по кримінальних провадженнях складає 1,9 млн.грн..
Завдяки вжитим упереджувальним заходам фахівцями виявлено 5 фактів необгрунтованої заявки на вiдшкодування ПДВ з бюджету на загальну суму – 6,5 млн.грн.
Також у звітному періоді викрито злочин, який має резонансний характер, за матеріалами співробітників оперативного управляння, який внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань по пріоритетному напрямку – «протистояння злочинам у сфері ІТ» на суму 54,6 млн. грн., на сьогоднішній день відшкодовано 0,5 млн.грн.
Оперативна та слідча робота триває.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185298.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua