Пакетне звітування в електронному вигляді

18 авг, 08:02

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує платникам про необхідність пакетного звітування в електронному вигляді.
  Пакет звітних документів - певний перелік документів одного типу чи різних типів, що подаються суб'єктом господарювання в одному звітному періоді. Пакет повинен містити основний документ звітності та необхідні додатки до нього. Фізично пакетом документів є набір XML-файлів, які називаються згідно з форматом (стандартом) електронної звітності.
При поданні податкової звітності в електронній формі платник податку зобов’язаний здійснити таке відправлення не пізніше закінчення останньої години дня, в якій спливає такий граничний строк.
 Якщо звітник допустився помилок в будь-якому файлі пакету – не приймається весь пакет. Після виправлення таких помилок платнику необхідно надіслати новий пакет документів.
Щоб допомогти платникам правильно сформувати пакет звітних документів та поліпшити процес подання звітності, спеціалістами було розроблено Інструкцію щодо програмного забезпечення по формуванню пакетів звітних документів для подання податкової звітності в електронному вигляді, яка знаходиться у розділі «Платникам податків про електронну звітність» – «Повідомлення платникам податків про подання електронної звітності».
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185299.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua