Створення Служби фінансових розслідувань - це крок до розвитку легального бізнесу

18 авг, 08:03

ДПІ у Соломянському районі ГУ Міндоходів у м. Києві повідомляє, що згідно доручення Прем’єр-міністра України Яценюка А.П. від 18.07.2014 року № 27376/0/1-14 в Україні буде створено Службу фінансових розслідувань, яка поєднуватиме контрольно-перевірочні функції та функції досудового розслідування у сфері запобігання та боротьби з економічними правопорушеннями.
Створення Служби фінансових розслідувань – це крок до розвитку легального бізнесу, стимул до інвестицій та бізнес-активності, державна інвестиція у майбутнє країни. Це посилення фінансового захисту держави та протидії корупції, припинення тиску на підприємців, використання законних дієвих інструментів для протидії економічним правопорушенням і захисту інтересів держави, а також це кваліфіковані і досвідчені кадри, які захищатимуть інтереси держави.
На сьогодні в Україні налічується близько 80 контролюючих органів, які здійснюють різноманітні перевірки представників бізнесу. Служба фінансових розслідувань, у першу чергу, має на меті зменшити тиск на бізнес. Тобто перевірки здійснюватиме лише один державний орган
Голова Уряду наголосив, що Служба має з'явитися у вересні цього року – після всеукраїнських громадських обговорень.
На сьогоднішній день проводиться безліч спеціально запроваджених семінарів та зустрічей, де представники бізнесу та громадськість можуть висловлювати пропозиції, зауваження, ідеї щодо діяльності Служби фінансових розслідувань, більшість з яких ляже в основу майбутнього законодавчого акту.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185300.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua