Платники Шевченківського району міста Києва сплатили майже 4 мільярди гривень єдиного соціального внеску

18 авг, 17:06

 

 

Протягом семи місяців поточного року платники податків і зборів, які зареєстровані в ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві перерахували до бюджету понад 3 мільярди 766 мільйонів гривень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне страхування. З цієї суми лише у липні перерахування склали понад 544 мільйони гривень.

Відтак, переважна сума цих коштів надійшла від юридичних осіб, а саме: 3 мільярди 740 мільйонів 541 901 гривень; сума  перерахувань єдиного внеску, що надійшла від фізичних осіб становить 25 мільйонів 603 891 тисяч гривень.

Разом з тим, нагадуємо, що порядок нарахування, обчислення та сплати єдиного внеску регулюється Законом України від 08.07.2010 р. №2464 «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Звертаємо Вашу увагу, що у разі несвоєчасної сплати або не в повному обсязі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до платника застосовуються фінансові санкції, передбачені Законом України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», а посадові особи, винні в порушенні законодавства про збір та ведення обліку єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, несуть дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову або кримінальну відповідальність згідно із законом.

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185355.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua