Якщо Вам потрібно заблокувати чи скасувати сертифікат відкритого ключа електронного цифрового підпису

18 авг, 17:08

 

 

Блокування посиленого сертифіката можна здійснити декількома способами. Зокрема,  у телефонному режимі. Заява в усній формі подається заявником (підписувачем) до АЦСК ІДД засобами телефонного зв’язку за номером (044) 284-00-10. При цьому заявник повинен повідомити адміністратору реєстрації наступну інформацію:

- ідентифікаційні дані власника сертифіката;

- реєстраційний номер сертифіката ключа;

- ключову фразу голосової автенфікації.

Письмова заява на блокування посиленого сертифіката подається до АЦСКК ІДД або до відокремленого пункту реєстрації користувачів за встановленою формою та засвідчується власноручним підписом заявника (підписувала). У разі якщо власником сертифіката є юридична особа, підпис уповноваженого представника юридичної особи засвідчується печаткою.

Зокрема, форми заяв на блокування, скасування та поновлення посиленого сертифiката відкритого ключа знаходяться на веб-сайті Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту (далі - АЦСК ІДД) www.acskidd.gov.ua в розділі "Форми документів".

Разом з тим, нагадуємо, що ключі електронного цифрового підпису видаються Акредитованим центром сертифікації ключів Міндоходів України абсолютно безкоштовно, а отримати їх можна у Центрі обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві за адресою: пров. Політехнічний¸ 5 А, кабінет №8.

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185356.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua