Нацкомфінпослуг і представники ринку від об’єднань підтримують зміну власників СТ «Домінанта»

21 авг, 09:42

Готуючи СТ «ДОМІНАНТА» до змін у складі акціонерів, керівництво компанії провело робочі зустрічі з т.в.о. голови Нацкомфінпослуг, представниками профільних об’єднань страховиків, МТСБУ.

«Ми отримали розуміння й підтримку з боку регулятора та профільних асоціацій стосовно можливих змін у складі акціонерів компанії, — розповідає Олексій Рум’янцев, директор ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА». — Упевнений, що це допоможе нам закінчити оформлення угоди й зберегти позиції на ринку.

Насправді, події на Сході України, у тому числі неможливість спрогнозувати їх розвиток і період закінчення, стримують інвесторів. Іноземний профільний капітал найближчим часом не розглядає Україну як потенційний ринок для інвестицій. Так, Україною цікавляться, але на перспективу — коли припиняться бойові дії, українці дещо оговтаються від потрясінь і відбудуться необхідні реформи. Тільки тоді іноземні інвестори отримають сигнал, що можна повернуться до українських ринків. Однак це — перспектива трьох, а то й п’яти років. А нам утримувати ситуацію в країні потрібно вже зараз. І український страховий ринок — не виняток, тут є над чим працювати. Я ще раз переконався в цьому, коли вів переговори з інвесторами».

За словами Олексія Рум’янцева, компанія планує брати активну участь у вирішенні проблем вітчизняного страхового ринку, а також розвиватися за рахунок підвищення якості та швидкості роботи зі своїми клієнтами й партнерами, подальшої побудови стратегії розвитку, в основі якої — врегулювання збитків, покращення бізнес-процесів завдяки удосконаленню IT-платформи.

«Я вважаю, що страхова компанія повинна бути соціально відповідальною та відкритою, надійною для клієнтів, стабільною і перспективною для працівників, і ми до цього прагнемо, тому хочемо змін», — резюмує Олексій Рум’янцев.

Нагадаємо, раніше Олексій Рум’янцев, коментуючи події в компанії, зауважив, що зміна в структурі власників ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА» потрібна, з огляду на непросту ситуацію на ринку страхування зокрема й в Україні загалом.

До остаточного оформлення угоди інвестор не розголошується, але після завершення всіх технічних і юридичних процедур, компанія офіційно повідомить про оновлений склад акціонерів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185480.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua