Реформування податкової системи починається із обговорення та налагодження співпраці із платниками на рівні ЦОП

26 авг, 13:44

Основним завданням, що виконується центром обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві є забезпечення комфортних, наближених до європейських умов для обслуговування платників, шляхом постійного удосконалення процесу прийняття та обробки запитів на отримання адміністративних послуг та консультаційної допомоги платникам. Дана співпраця є запорукою отримання позитивного результату по налагодженню співробітництва між Державною фіскальною службою та бізнесменами.

Для зручності клієнтів у ЦОП оформлені інформаційні та тематичні стенди зі зразками заповнення заяв, податкової звітності та актуальною інформацією про зміни в оподаткуванні. Варто зауважити, що наразі користується попитом серед клієнтів стенд із новинами Державної фіскальної служби України, зокрема інформація щодо «Концепції реформування податкової системи України» та «Ради з кадрових питань».

У кабінеті № 8 ЦОП можна отримати безкоштовно ключі електронних цифрових підписів та програмне забезпечення. Також у залі №3 ЦОП кваліфікованими працівниками інспекції надаються консультації з практичного застосування норм Податкового кодексу України.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185624.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua