Укрпошта доставила 20 т гуманітарної допомогипостраждалим поштовикам Донеччини

29 авг, 11:55

В.о. генерального директора Укрпошти Михайло Паньків особисто взяв участь у відправленніпрацівникам Донецької дирекції підприємства,постраждалим внаслідок бойових дій на Сході України, гуманітарноїдопомоги.

Вантаж, вагою 20 т,відправлено з Харкова двома вантажними машинами до навчального центру Донецької дирекції Укрпошти у Святогірську, де наразі проживають постраждалі поштовики. Його зміст – усе необхідне: продукти харчування, обладнання для обігріву, ковдри, дитячі іграшки, шкільне приладдя та інші потрібні для нормального та повноцінного існування речі.Не забули і про школярів, які 1 вересня підуть до школи. Для них підготовлено шкільну форму, канцелярське приладдя, рюкзаки. Особлива увага приділена сім’ям з немовлятами, яким передали найпотрібніше.

Гуманітарну допомогу збирали всім колективом поштовиків генеральної та Харківської дирекції Укрпошти. «Поштовики не залишають своїх у біді та завжди готові прийти на допомогу. Тільки разом можна подолати всі труднощі. Об’єднуючись, ми стаємо сильнішими! Сподіваюся, що мирне небо та відновлений Донбас не за горами!» – сказав керівник Укрпошти Михайло Паньків.

Укрпошта вже не вперше проводить подібну акцію допомоги. Спільними зусиллями поштовиків з усіх куточків України було зібрано та перераховано на рахунок Збройних Сил України майже мільйон грн, які пішли на підтримання і підвищення боєготовності Української армії та зміцнення обороноздатності держави.

Завдяки добрій волі та турботі працівників з різних обласних дирекцій Укрпошти було закуплено необхідний спецодяг та обладнання для військових, продукти харчування, придбано ліки і товари для поранених в зоні АТО. Крім того, поштовиками практично всіх дирекцій національного оператора було організовано самостійний збір продуктів і товарів для військових та відправку благодійних смс на номер 565.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185753.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua