Про надходження до бюджету від сплати податків розповідали під час брифінгу в ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві

29 авг, 12:32

Нещодавно в приміщенні ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві відбувся брифінг за участі заступника начальника Олега Чечеля та журналіста газети «Справжня бухгалтерська газета». Під час зустрічі Олег Чечель розповів про надходження коштів до бюджету в результаті сплати платниками єдиного податку.
 «В період за січень-липень 2014 року фактично до бюджету сплачено єдиного податку з доходів фізичних осіб в сумі 56,7 млн.грн. Варто відзначити, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження по єдиному податку збільшились на 11,2 млн.грн.», - повідомив заступник начальника.
 Слід зазначити, що надходження по єдиному податку від фізичних осіб-підприємців складають 65,2% від загальної суми надходжень з цього виду платежу.
 Звітуючи про сплату платниками єдиного податку, Олег Сергійович зазначив, що за несвоєчасне подання податкових декларацій протягом січня-липня 2014 р. до 105 фізичних осіб підприємців застосовано фінансових санкцій на загальну суму – 25,7 тис. грн. та за несвоєчасну сплату єдиного податку до 149 фізичних осіб підприємців на загальну суму – 55,9 тис.грн. У зв’язку з несплатою єдиного податку протягом двох послідовних кварталів станом на 01.08.2014р. анульовано свідоцтво платника єдиного податку 72 фізичним особам - підприємцям.
 Також під час бесіди Олег Чечель звернув увагу на значні суми надходжень до бюджету країни від сплати єдиного соціального внеску. «Протягом січня – липня 2014 року до бюджету фактично мобілізовано майже 2 млрд.грн. єдиного внеску. Всього платниками Солом’янського району протягом липня 2014 р. подано звітності по єдиному внеску 9318 шт., з них по електронній пошті надіслано 8013 шт., що становить 86 %».
На закінчення зустрічі заступник начальника нагадав, що для подання звітності в електронному вигляді необхідно мати електронний ключ цифрового підпису. Платники Солом’янського району можуть отримати безкоштовний електронний ключ в Центрі сертифікації електронних ключів, що знаходиться за адресою: вул. Смілянська, 6, каб. 14.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185757.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua