До уваги громадян, які вирішили скасувати ключ електронного цифрового підпису

29 авг, 12:43

ДПІ у Соломянському районі ГУ Міндоходів у м.Києві повідомляє, що в разі необхідності скасування ключа електронного цифрового підпису платник може подати заяву в усній формі до Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційного-довідкового департаменту за допомогою телефонного зв’язку за номером (044) 284-00-10. Заявник повинен надати адміністратору реєстрації інформацію про ідентифікаційні дані власника сертифіката, реєстраційний номер сертифіката ключа, ключову фразу голосової автенфікації.
В разі подання письмової заяви для заблокування посиленого сертифіката необхідно звернутися до АЦСКК ІДД або до відокремленого пункту реєстрації користувачів. Платник повинен написати заяву за встановленою формою та засвідчити її власним підписом. В тому випадку, коли заблокувати сертифікат звертається юридична особа, то підпис уповноваженого представника юридичної особи засвідчується печаткою.
Довідатися про форми заяв на блокування, скасування та поновлення посиленого сертифiката відкритого ключа громадяни можуть на веб-сайті Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту в розділі "Форми документів".
Нагадуємо, що отримати безкоштовний ключ електронного цифрового підпису можна в Центрі обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві за адресою: вул. Смілянська¸ 6, кабінет №14.

 ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185761.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua