Перше вересня – свято школярів

02 сен, 11:25

Керівництво ДПІ Голосіївського району столиці привітало учнів з Днем знань та початком нового навчального року.

1 вересня – це святковий день для всіх школярів, їх батьків та вчителів. Це довгоочікуваний день і для тих, хто вперше переступить шкільний поріг. Маленькі учні з хвилюванням відкривають двері рідної школи, знайомляться з вчителькою, яка на певний час залишиться для них „шкільною мамою”, навчить першій букві та першому арифметичному завданню.

Розділити радість цього дня з учнями ліцею податкової та рекламної справи №21 долучилися керівники ДПІ у Голосіївському районі. Заступник начальника Карпенко Наталія Іванівна від імені всього колективу привітала учнів зі святом та побажала їм міцного здоров’я, натхнення, наснаги та успіхів у навчанні.

„Школярам бажаю задоволення від процесу здобуття знань, досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам - ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Бажаю усім міцного здоров'я, творчої наснаги та впевненості у власних силах ”, - привітала школярів Наталія Іванівна.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185852.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua