День знань для вихованців спеціальної школи-інтернату № 8

02 сен, 11:39

Розпочалася найколоритніша пора року – осінь, яка відчиняє двері до неосяжного загадкового світу пізнання й виховання. В перший день осені вся країна відзначає свято – «День знань». Відзначати початок навчального року - це добра традиція, сповнена тепла і вдячності. Це свято всіх поколінь українців. У які б сфери потім не спрямовувало життя, шлях кожного починається зі школи.
У школах Шевченківського району міста Києва вже стало доброю традицією зустрічати День Знань – початок нового навчального року – як велике і радісне свято разом із податківцями. У сьогоднішньому святі до спеціальної школи-інтернату № 8 І-ІІ ступеня, в якій навчаються понад сотня дітей з вадами розвитку, які особливо потребують людського тепла й підтримки, завітало багато гостей, серед яких – заступник начальника ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Грабовська Ліліана Володимирівна та начальник інформаційно-комунікаційного відділу ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Засімова Ольга Сергіївна .
Представники інспекції від усієї душі привітали дітей із новим навчальним роком, який обов`язково принесе тільки найкращі враження та побажали їм побажали успіхів у навчальному процесі,  наснаги й завзяття у подальшому навчанні. Для того, щоб кожна дитина відчула тепло та радість від піклування про неї, у цей святковий день працівники інспекції подарували діткам багато солодких гостинців та інших ласощів.
Педагогічний колектив разом із дітьми та батьками щиро подякував кожному працівникові податкової, хто підтримав дітей, як емоційно, так і благодійно, адже допомога дітям – це прояв внутрішньої доброти та людяності.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185860.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua