Підсумки за перший місяць роботи тимчасової адміністрації в СТДВ «Гарантія»

04 сен, 10:01

За період роботи тимчасової адміністрації в СТДВ «Гарантія» - з 11 липня по 11 серпня  2014 року -  було проведено безпосередню інвентаризацію активів та зобов’язань компанії у порядку, встановленому чинним законодавством. Зокрема, під час ревізії страхових договорів були виявлені невнесені до бази 1С оформлені поліси ОСЦПВВНТЗ. «В ході перевірки з’ясувалось, що починаючи з квітня місяця поточного року було оформлено близько 4 000 незареєстрованих полісів, - повідомив тимчасовий адміністратор СТДВ «Гарантія» Роман Ігнатович. – Тому з метою захисту інтересів споживачів ми, перш за все, оперативно забезпечили внесення інформації щодо укладених полісів компанії в центральну базу МТСБУ». 

За його інформацією, здійснено також перевірку достатності активів визначених законодавством категорій, якими представлені страхові резерви; здійснено перевірку дотримання законодавством умов платоспроможності страховика; переглянуто умови договорів оренди та забезпечено проведення оцінки активів компанії.

Крім того, упродовж першого місяця роботи тимчасовій адміністрації вдалося виграти судовий позов і зняти арешт на депозитний рахунок, на якому розміщені грошові кошти у розмірі 5, 106 млнгрн, з урахуванням відсотків.

Наразі планується проведення аудиторської перевірки з метою визначення реального фінансового стану компанії.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185947.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua