УСПП закликає звернути увагу на ситуацію з ДП «Антонов»

04 сен, 13:26

Український союз промисловців та підприємців звертає увагу на складну ситуацію, яка склалася навколо державного підприємства «Антонов», зокрема, з ознаками рейдерського захоплення – з участю людей у військовій формі.

ДП «Антонов», яке є членом УСПП багато років, одне з найуспішніших підприємств України, витримало не одну кризу. До всього, це підприємство є унікальним, оскільки акумулює в собі повний цикл виробництва літаків, що існує лише в кількох розвинених країнах світу. Твердження що підприємство неефективно управляється, не має замовлень тощо, не відповідають дійсності. Зараз у «Антонова» підписано великий контракт на постачання літаків до Індії. Попри кризу в економіці і відсутність замовлень від держави, «Антонов» постійно розвивається, створює робочі місця, його працівники отримують гарну зарплатню і соціально захищені.

Задля захисту інтересів держави і стабілізації ситуації на ДП «Антонов», президент УСПП, народний депутат Анатолій Кінах спрямував відповідне звернення прем’єр-міністру України, генеральному прокурору та до Служби безпеки України.

Життєво важливі рішення, щодо стратегічного підприємства ДП «Антонов», яке є обличчям промисловості України на міжнародній арені, гідним прикладом розвитку, самодостатності і конкурентності, мають здійснюватися на найвищому рівні, з врахуванням думки широкого загалу фахівців галузі, експертів, економістів, менеджерів, представників влади, бізнесу та громадськості, вважають в УСПП і наполягають, що у питаннях ДП «Антонов» гору мають взяти державні інтереси, має бути враховано думку фахівців підприємства і дотримано вимог законодавства.  


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/185960.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua