Платники єдиного податку сумлінно поповнюють бюджет

10 сен, 15:33

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві повідомляє, що протягом січня – серпня 2014 року суб’єктами спрощеної системи оподаткування, які зареєстровані в ДПІ у Шевченківському районі сплачено до бюджету майже 117 мільйонів гривень єдиного податку, з яких 61 мільйон 175,3  тисяч гривень надійшло від  фізичних осіб-підприємців та понад 55 мільйонів гривень – від юридичних осіб, що перевищує результат аналогічного періоду минулого року на 9 мільйонів 702,6 тисяч гривень та на 12 мільйонів 056,1 тисяч гривень – результат сплати єдиного податку фізичними особами  - підприємцями відповідно.
Звітуючи про сплату платниками єдиного податку, нагадуємо, що єдиний податок сплачується до місцевих бюджетів, тож платники спрямовують свої податки на розвиток власного регіону.
Наголошуємо, що на сьогоднішній день досить актуальним питанням є подача звітності в електронному вигляді, що значно зекономить робочий час, а також власні кошти, адже платникам не потрібно купувати бланки звітних документів та витрачатись на відвідини  податкової інспекції, для цього необхідно мати електронний ключ цифрового підпису, який платники Шевченківського району можуть отримати безкоштовно в Центрі обслуговування платників, за адресою: пров. Політехнічний, 5-А.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186177.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua