Канівець опублікував декларацію про доходи

10 сен, 16:34

 

Заступник голови політичної партії «Громадянська позиція», народний депутат України Олег Канівець на своїй сторінці в Facebook опублікував декларації про доходи за 2013 рік й автобіографію. 

«Перевіркою якості політичних партій є прозорість й відкритість. Для себе ми визначили: кожен кандидат у депутати від «Громадянської позиції» має обов’язково оприлюднити свою декларацію за минулий рік і автобіографію, в якій вказати, що громадянства іншої країни не має. На сьогоднішній день закон цього не вимагає, але відкритість для нас – не просто слова. До речі, наша партія першою з-поміж усіх політичних сил, які беруть участь у виборах-2014, пішла на такий крок. Ми відкриті для контролю з боку громадськості. Викладаю і свою автобіографію з декларацією. Звітую не перед ЦВК, а перед виборцями», – зазначив Канівець. 

Крім того, Канівець зазначив, що виборча кампанія «Громадянської позиції» буде проводитися за рахунок власних ресурсів, як людських так і фінансових. «Відтак, нам легко відкрито говорити про нашу громадянську позицію, адже ніяких зобов’язань перед системою чи олігархами у нас немає. Переконаний, у майбутньому парламенті «Громадянська позиція» поставить високу планку безкомпромісності і принциповості», – наголосив Канівець.

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186185.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua