Стартує передплатна кампанія на 2015 рік

12 сен, 11:57

До уваги всіх бажаючих здійснити передплату періодичних видань на 2015 рік!

З 12 вересня 2014 року у відділеннях Укрпошти розпочинається приймання передплати періодичних друкованих видань на 2015 рік.

Передплатна кампанія на видання загальнодержавної сфери розповсюдження проводитиметься за Каталогом видань України на 2015 рік. Встигнути зробити замовлення необхідно до 16 грудня 2014 року включно.

Видання місцевої сфери розповсюдження можна передплатити за обласними каталогами та відповідно до термінів, визначених в укладених з видавцями (редакціями) договорах.

Передплата на зарубіжні видання проводитиметься за Каталогом видань зарубіжних країн на І півріччя 2015 року та триватиме в залежності від виду доставки видань передплатникам.

 «Доставка періодичних видань залишається однією з традиційних і пріоритетних послуг Укрпошти. Це наша соціальна функція – часто ми є єдиним зв’язком для людей з найвіддаленіших куточків країни із зовнішнім світом», – зазначає комерційний директор Укрпошти Василь Веселий. «Тому головне завдання поштовиків – забезпечення споживачів періодичними друкованими виданнями та якісне надання послуги з передплати в населених пунктах України».

Здійснити передплату на 2015 рік можна в усіх відділеннях поштового зв'язку та у листонош на доставних дільницях. Ознайомитись з Каталогом видань України можна в режимі он-лайн на сайті Укрпошти.

Нагадаємо, для більшої зручності користувачів Укрпошта встановила нормативні строки доставки періодичних друкованих видань.

Читайте пресу та передплачуйте видання у відділеннях Укрпошти!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186260.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua