До уваги вкладників ПАТ «Старокиївський банк»

15 сен, 13:12

У зв’язку з неможливістю виконання затвердженого планом врегулювання способу виведення неплатоспроможного ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК» (далі — ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК»), а саме: «створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому частини активів і зобов’язань неплатоспроможного банку і подальшою ліквідацією» через невиконання єдиним кваліфікованим інвестором умов конкурсу, виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) 01 вересня 2014 року було прийнято рішення про зміну способу виведення ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК» з ринку на ліквідацію неплатоспроможного банку з відшкодуванням з боку Фонду коштів за вкладами фізичних осіб. У зв’язку з зазначеним вище, Фонд звернувся до Національного банку України з пропозицією про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію  ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК».

З огляду на необхідність завершення Фондом повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на відшкодування в період ліквідації банку, з 12.09.2014 призупинились виплати коштів вкладникам ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК» через відділення ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ».

Водночас, Фонд повідомляє, що виплати коштів вкладникам ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК» поновляться не пізніше семи днів з дня відкликання банківської ліцензії та початку процедури ліквідації, встановленого Національним банком України, і здійснюватимуться вкладникам незалежно від строку завершення дії договору.

Інформацію про дату початку виплат та банк-агент Фонду буде оголошено на офіційному сайті Фонду — www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК» — www.oldbank.com, а також буде опубліковано в газетах «Голос України» або «Урядовий кур’єр».

Довідкова інформація за телефоном у Фонді: 0 800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні) та ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК»: (044) 537-07-77.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186321.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua