Нагадуємо про порядок переходу на спрощену систему оподаткування

17 сен, 12:35

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві звертає увагу платників, що відповідно до підпункту 298.1.1 пункту 298.1 статті 298 Податкового кодексу України для обрання або переходу на спрощену систему оподаткування суб’єкт господарювання подає до контролюючого органу заяву.
Заява подається за вибором платника податків, якщо інше не передбачено Податковим кодексом України, в один з таких способів: особисто платником податків або уповноваженою на це особою;  надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення; засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством; державному реєстратору як додаток до реєстраційної картки, що подається для проведення державної реєстрації юридичної особи з урахуванням вимог пункту 291.5 статті 291 Податкового кодексу України. Електронна копія заяви, виготовлена шляхом сканування, передається державним реєстратором до контролюючого органу одночасно з відомостями з реєстраційної картки на проведення державної реєстрації юридичної особи згідно із Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців».
Нагадуємо, що для подання заяви  в електронному вигляді необхідно отримати ключі електронного цифрового підпису в будь-якому Центрі обслуговування платників, безкоштовно, що діє в ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві знаходиться за адресою: пров. Політехнічний, 5-А.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186436.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua