Громадянам про митне декларування в електронному вигляді

19 сен, 14:24

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві нагадує, що здійснити декларування товарів, транспортних засобів можна з використанням електронної митної декларації та інших електронних документів. Усі охочі представники бізнесу без обмежень можуть здійснювати декларування в електронному вигляді у всіх митних режимах.
 Декларувати в електронному вигляді може як саме підприємство, так і уповноважений ним митний брокер. Законодавчими актами з питань державної митної справи не встановлено обмежень щодо подання до митного органу електронної митної декларації.
 Порядок заповнення митних декларацій на бланку єдиного адміністративного документа затверджено наказом Мінфіну України від 30.05.2012 № 651.
 При подачі митних декларацій електронним способом суб’єктам господарювання необхідно керуватися Постановою Кабінету Міністрів України від 21.05.2012 №450.
  Ознайомитись з нормативно-правовими актами щодо митного декларування громадяни можуть на web-сайті ДФС України в банері «Електронна митниця».
 Послуга з поданням митному органу електронної митної декларації доступна всім підприємствам, що перебувають на обліку у митних органах та посадові особи яких мають електронний цифровий підпис.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186545.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua