На прес-конференції обговорювались зміни в Регламенті роботи Акредитованого центру сертифікації ключів

19 сен, 14:29

В ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві було проведено прес-конференцію, під час якої  заступник начальника Олег Чечель розповів журналісту газети «Справжня бухгалтерська газета» про зміни в Регламенті роботи Акредитованого центру сертифікації ключів.
 Олег Сергійович повідомив: «Оновлений Регламент Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів почав діяти з 22 серпня. В регламент було додано перелік документів для ідентифікації адміністраторами реєстрації фізичних осіб, конкретизований порядок реєстрації, введена окрема частина, що передбачає порядок реєстрації державних установ, підприємств, організацій». Також заступник начальника розповів, що для отримання послуг електронного цифрового підпису фізичній особі відповідно до оновленого Регламенту буде потрібно надати наступні документи: заповнена та підписана Реєстраційна картка встановленого зразка із згодою на обробку персональних даних підписувача, у двох примірниках; копії 1-2 сторінок (3-6 за наявності відміток) паспорта підписувача та сторінка з відміткою про реєстрацію місця проживання, засвідчені підписом власника; копія посвідки на постійне (тимчасове) місце проживання або паспорт громадянина іншої країни із нотаріально засвідченим перекладом на українську мову (для іноземних громадян); копія картки платника податків, засвідчена підписом власника (тільки для посадових осіб, які уповноважені на підписання звітності). Було зазначено, що замість копії облікової картки платника податків може бути подана копія сторінки паспорта громадянина України з відповідною відміткою, засвідчена підписом власника. Якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номеру облікової картки платника податків, додатково подається копія сторінки паспорту з відміткою про таку відмову.
 Ознайомитись з оновленим Регламентом АЦСК ІДД Міндоходів громадяни зможуть, завантаживши його з сайту Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів за адресою: acskidd.gov.ua, на якому розміщено необхідну інформацію.
 Спілкуючись з представником мас-медіа, Олег Чечель нагадав, що Центр сертифікації ключів при ЦОП ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Смілянська, 6, каб. 14, телефон для довідок: 245-91-52.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186550.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua