Більше 250 тисяч послуг отримали відвідувачі Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві за 8 місяців поточного року

19 сен, 14:31

За 8 місяців 2014 року в Центрі обслуговування платників надано 267 578   послуг, з них: адміністративних послуг – 59 842; інформативно-консультаційних послуг – 140 180; прийом вхідної кореспонденції – 63 184; послуг ЕЦП – 4 372.
Платникам податків надано Центром 48 588 усних консультацій, з наступних напрямків:
• податкового законодавства – 30 720;
• організації та провадження підприємницької діяльності – 1 271;
• адміністрування ЄСВ – 8 319;
• отримання та підтримка програмного забезпечення електронної звітності – 8 304.
У ЦОП платники податків безкоштовно отримують бланки заяв та податкових декларацій, послуги ламінування та ксерокопіювання.
З метою активного залучення учасників оцінювання якості надання послуг у Центрі постійно проводиться електронне анкетування за допомогою електронної книги та письмове анкетування, до якого залучає консультант-модератор. За січень-серпень заповено 196 письмових анкет, в яких платниками надано позитивну оцінку роботи ЦОП. Результати електронного анкетування щомісячно контролює безпосередньо ГУ Міндоходів у м. Києві.
В окремому кабінеті облаштовано Центр сертифікації ключів. Платники можуть безкоштовно та швидко отримати електронні ключі. За 8 місяців 2014р. до оформлення договорів на здачу звітів в електронному вигляді залучено 4 372 платника.
У приміщенні ЦОП 3 комп’ютера підключені до мережі Інтернет з завантаженим необхідним програмним забезпеченням, яке дозволяє здійснити повний цикл підготовки та відправки до ДПІ звітності. Організовано проведення тренінгів з платниками податків щодо подання звітності в електронному вигляді до Центрального порталу прийому звітності 'МДЗ України' та допомога у відправці Договору про визнання електронних документів юридичних/фізичних осіб, користуванню програмами «Податкова звітність» (OPZ) та «Соната».
Кожен мешканець району має можливість задовольнити свої бажання та отримати необхідну інформацію за допомогою кваліфікованих фахівців, які працюють в Центрі.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186553.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua