2,4 млн грн перераховано до бюджету за втручання військової прокуратури Центрального регіону України

23 сен, 07:59

Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України з метою захисту інтересів держави в особі Міністерства оборони України до господарського суду м. Києва подано позовну заяву про стягнення з ПАТ «Міський комерційний банк» заборгованості за банківською гарантією у сумі 2,4 млн грн.

Установлено, що за результатами процедури закупівлі між Міноборони та ТОВ «Екоойл» укладено договір про постачання для державних потреб нафтопродуктів.

Відповідно до умов договору ТОВ «Екоойл» зобов'язалось поставити Міністерству оборони бензин марки А-76 у кількості 4,2 тис тонн.

На виконання вимог ст. 26 Закону України «Про здійснення державних закупівель» та зазначеного договору Міністерством оборони України від ПАТ «Міський комерційний банк» отримано гарантійний лист на забезпечення виконання ТОВ «Екоойл» своїх зобов'язань за договором на суму 2,4 млн грн.

Гарантійним листом ПАТ «Міський комерційний банк» гарантував оборонному відомству виплатити 2,4 млн грн у випадку, якщо ТОВ «Екоойл» не виконає своїх зобов'язань щодо постачання бензину.

Всупереч умовам укладеного договору ТОВ «Екоойл» не виконав взяті на себе зобов'язання щодо своєчасного постачання Міноборони нафтопродуктів.

Завдяки вжитим прокуратурою представницьким заходам ПАТ «Міський комерційний банк» на виконання рішення господарського суду м. Києва перерахував на рахунок Міністерства оборони України заборгованість за банківською гарантією у сумі 2,4 млн. грн.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186626.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua