З початку року до ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві надійшло 76 звернень від громадян

24 сен, 07:41

У січні – серпні поточного року до ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві надійшло 76 письмових звернень від громадян.
Надіслані звернення мали індивідуальний характер,  колективні звернення не надходили. Звернення стосувались інформування про ухилення від оподаткування, єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб, реєстрації та обліку платників податків, відмови в отриманні реєстраційних номерів облікових карток платників податків, питання, що стосувались праці і заробітної плати, щодо єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності фізичних осіб, податку на доходи фізичних осіб, контрольно-перевірочної роботи.
Усі звернення, що надійшли до ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві, взяті на контроль, проведені відповідні контрольно-перевірочні заходи, заявникам направлені відповіді у визначені законодавством терміни.
З додатковою інформацією щодо організації роботи зі зверненнями громадян в ДПІ можна ознайомитися на суб-сайті ГУ ДФС у м. Києві за адресою: http://kyiv.sfs.gov.ua.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186669.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua