Платниками Солом’янського району за січень-серпень 2014 року сплачено до бюджету акцизного податку майже 27 мільйонів гривень

26 сен, 12:38

Відповідно до норм Податкового кодексу акцизний податок сплачується з вироблених в Україні: спирту етилового та інших спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, нафтопродуктів, скрапленого газу, автомобілів легкових, кузовів до них, причепів та напівпричепів, мотоциклів.
 Фактично за січень – серпень 2014 року трьома підприємствами-виробниками сплачено до бюджету 0,9 млн. грн. акцизного податку.
Платники акцизного податку з ввезених на митну територію України товарів за вісім місяців поточного року фактично сплатили до державної скарбниці 11,3 млн. грн.
Платниками збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства є юридичні та фізичні особи (крім тих що знаходяться на спрощеній системі оподаткування), що реалізують оптом та в роздріб алкогольні напої та пиво. Надходження по сплаті збору на розвиток ВСХ за січень – серпень становлять 14,8 млн.грн.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186784.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua