«Делойт» повідомляє про отримання рекордної виручки у розмірі 34,2 мільярди доларів США

26 сен, 16:12

 

 

 

·         Підвищення попиту на професійні послуги сприяє зростанню обсягу сукупної виручки міжнародного об’єднання фірм «Делойт» вже п’ятий рік поспіль. Доходи від реалізації фірм-учасників  «Делойт» зросли на 6,5% у національній валюті в 2014 фінансовому році.

·         Найшвидшими темпами зростали консалтингові послуги (10,3%), податково-юридичні послуги (7,7%), фінансовий консалтинг (6,8%) та послуги з управління ризиками підприємств (4,2%)

·         Мережа «Делойт» інвестувала майже 190 мільйонів доларів США в об'єкти соціальної сфери по всьому світу для вирішення соціальних і гуманітарних проблем

 

 

 

Київ, 25 вересня 2014 року Фірми у складі об’єднання «Делойт» (далі – «Делойт») повідомили про отримання рекордної сукупної виручки за підсумками фінансового року, який завершився 31 травня 2014 року, що забезпечило підтримку тенденції зростання показників вже п’ятий рік поспіль. «Делойт» продемонстрував динамічне зростання попиту на весь спектр своїх професійних послуг у всьому світі. Обсяг сукупної виручки міжнародного об’єднання збільшився на 6,5% у національній валюті та на 5,7% – у доларах США.

 

Консалтингові послуги лідирують за показниками зростання, які досягли двозначних значень (10,3% у місцевій валюті). На другому місці – послуги в сфері оподаткування та права (7,7%). У напрямках корпоративних фінансів та управління ризиками підприємства також спостерігалося значне зростання (6,8% і 4,2% відповідно). Послуги з аудиту збільшили доходи на 2,5%, відображаючи позитивну динаміку навіть з врахуванням значного обсягу інвестицій, спрямованих на підвищення якості аудиторських послуг у межах  «Делойт».

 

«Фірми, що входять до складу об’єднання «Делойт», з одного боку, залишаються чітко сфокусованими на своїй унікальній здатності вирішувати специфічні потреби клієнтів завдяки широкому досвіду, професійним навичкам, знанням галузевої специфіки та стратегічним інвестиціям, а з іншого – працюють над зміцненням рівня довіри на ринку професійних послуг, наймають та розвивають найбільш талановитих працівників та сприяють розвитку суспільства» – відзначив Баррі Зальцберґ (Barry Salzberg), генеральний директор «Делойт Туш Томацу Лімітед».

 

Фінансові показники компанії  «Делойт» в Україні дещо відрізняються від глобальних.  «Український бізнес сьогодні переживає надзвичайно складні часи, що не могло не позначитись на наших фінансових показниках. В умовах економічної нестабільності ми зосереджені на підвищенні ефективності бізнесу, збереженні нашого основного активу – людських ресурсів та репутації. Ми вважаємо, що зараз найважливіше – дотримуватись зваженої позиції та докладати максимум зусиль до відбудови держави в тих сферах, де ми є експертами. Останні місяці позначились значними перемогами компанії «Делойт» у напрямку аудиту. До числа наших клієнтів долучились такі державні гіганти, як «Нафтогаз» та Національний Банк України. Те, що ці державні структури обрали «Делойт» для проведення аудиту, свідчить про визнання якості послуг нашої компанії, яку ми постійно удосконалюємо»,- відзначив керуючий партнер «Делойт» в Україні Андрій Булах.

 

 

Світове лідерство у  галузях  

 

В умовах цифрової трансформації, геополітичних змін та економічної нестабільності, а також необхідності аналізувати великі обсяги даних, протистояти кібер-загрозам, орієнтуватися в нових нормативних вимогах і керувати кризовими ситуаціями клієнти очікують від компанії "Делойт" інноваційних рішень.

У зв’язку з цим, «Делойт» продовжуватиме інвестувати значні кошти в інноваційні рішення, акцентуючи увагу на впровадженні диференціації за основними напрямками своєї діяльності. Це включає інвестиції в технології, поглиблений аналіз даних, нові бізнес-моделі та вузькоспеціалізовану галузеву експертизу, а також інвестиції у своїх працівників, що забезпечують надання професійних послуг найвищого рівня в усьому світі.   

 

Одним із прикладів є спрямованість «Делойт» на забезпечення високого рівня якості та інноваційності рішень у сфері аудиторських послуг. Аудит відіграє найважливішу роль у зміцненні довіри на відкритих ринках та ринках капіталу, і є фундаментальною складовою в діяльності  «Делойт». «Займаючи провідні позиції на ринку професійних аудиторсько-консалтингових послуг, «Делойт» співпрацює із регуляторними органами в усьому світі для сприяння впровадженню необхідних реформ і підвищенню рівня якості для всіх зацікавлених сторін. «Делойт» має найвищий рівень довіри у світі як постачальник аудиторських послуг, і наша мережа продовжуватиме приділяти увагу якості, враховуючи велику відповідальність перед бізнесом, ринками капіталу та суспільством», – додав пан Зальцберг.

 

Національні та глобальні клієнти, аналітики та інші зацікавлені сторони продовжують визнавати об’єднання «Делойт» світовим лідером у сфері надання професійних послуг та інноваційних рішень. Минулого року фірми у складі  «Делойт» отримали рекордну кількість нагород і були визнані лідером у наданні як традиційних, так і тих послуг, що тільки з’являються на ринку, а саме: аналітика, цифрова трансформація та перетворення даних, інформаційна безпека, фінансова трансформація, управління людським капіталом, послуги з управління ризиками, стратегічне та операційне консультування, податкові послуги і консультації у сфері високих технологій, а також у таких сферах, як фінансові послуги, галузь біологічних наук та охорони здоров’я і в державному секторі.

 

Динаміка зростання на глобальному рівні

 

·         Фірми у складі об’єднання «Делойт», розташовані у країнах Північної та Південної Америки, стали лідерами зростання, збільшивши сукупний обсяг виручки на 7.5% у національній валюті; найбільш суттєве зростання було відзначене серед країн Латинської Америки та Карибського басейну (14.1%) і Бразилії (10.6%). Найбільша фірма у складі об’єднання, розташована у Сполучених Штатах, продемонструвала надзвичайно високі результати, згідно з якими сфера консультаційних послуг зросла на 11.3%.     

·         Загальний рівень зростання фірм у складі об’єднання «Делойт», розташованих у регіоні EMEA (Європа, Близький Схід, Африка) становив 5.8% у національній валюті.   Зокрема, фірми об’єднання «Делойт» в Італії (11,5%), Німеччині (11,8%) і Франції (10,5%) досягли високих показників упродовж 2013 фінансового року. Обсяг сукупних доходів, отриманих від реалізації послуг субрегіонами Африки збільшився на вражаючі 17,6%.

 

 

 

Зростання в усіх напрямках діяльності на глобальному рівні  

 

·         Консультаційні послуги, що є найбільшим за обсягом доходів напрямком діяльності  «Делойт», показали найвищі темпи зростання на глобальному рівні, досягнувши 10,3% у національній валюті в 2014 фінансовому році. Таке зростання було обумовлене високими показниками за такими напрямками діяльності, як: стратегічне та операційне консультування (10,5%), консультаційні послуги у сфері високих технологій (10,3%) і управління людським капіталом (9,6%). Зростання консультаційного напрямку діяльності було зафіксовано в усіх галузях, однак сфера біологічних наук та охорони здоров’я стала лідером, збільшивши обсяг виручки на 26%, тоді як сектор енергетичної та видобувної промисловості досягнув збільшення виручки на двозначне число; державний сектор та галузь високих технологій, телекомунікацій, розваг і ЗМІ також демонстрували показники росту, які вимірюються двозначними числами.     

·         Обсяг сукупних доходів, отриманих від надання аудиторських послуг, зріс на 2,5% у національній валюті, що на 1,9% вище від показників за 2013 фінансовий рік.  Більшість галузей звітувала про позитивне зростання доходів від аудиторських послуг, передусім сектор надання фінансових послуг; споживчий сектор, галузь високих технологій, телекомунікацій, розваг і ЗМІ, а також енергетична та видобувна промисловості демонстрували збільшення доходів від реалізації. На частку сфери фінансових послуг припадає 30% від загального обсягу доходів, отриманих за надання аудиторських послуг у межах міжнародного об’єднання «Делойт».  

·         Послуги з управління ризиками підприємств показали високі темпи зростання у межах міжнародного об’єднання «Делойт» на рівні 4,2% у національній валюті. У фіскальному 2015 році особливу увагу буде приділено розвитку таких напрямків, як трансформація систем контролю та підтвердження достовірності фінансової інформації, послугам з інформаційної безпеки та управління, послугам у сфері відповідності нормативним вимогам та послугам з управління ризиками.   

·         Департамент корпоративних фінансів збільшив свої показники на 6,8% у національній валюті, завдяки зростанню попиту на послуги зі злиття та поглинання на фоні динамічного зростання обсягу угод на глобальному ринку, а також завдяки активізації діяльності об’єднання «Делойт» із врегулювання кризових ситуацій, особливо у зв’язку з підвищенням уваги регуляторних органів до сфери надання фінансових послуг.       

·         Обсяг доходів, отриманих від надання послуг у податково-юридичній сфері, збільшився на 7,7% у національній валюті, демонструючи високі темпи зростання в усіх регіонах, де функціонує міжнародне об’єднання , особливо за рахунок надзвичайно високих показників росту у сфері консультаційних послуг з питань найму та податково-імміграційної підтримки, податкового управління, оподаткування міжнародного бізнесу та послуг аутсорсингу. Зростаючі потреби клієнтів, що виникають на фоні глобалізації, зміни бізнес-моделей та розвитку технологій, і надалі будуть стимулювати розвиток додаткових можливостей у 2015 фінансовому році.  

·         Галузі: сектор біологічних наук та охорони здоров’я, який був лідером серед інших галузей, відзначив загальний рівень зростання на рівні 17,4%, значно перевищивши показник за 2013 фіскальний рік, що становив 12,9%. Державний сектор, темпи зростання якого становили 11,9%, опинився на другому місці. Сектор високих технологій, телекомунікацій, розваг і ЗМІ збільшив сукупний обсяг виручки на 9,1%, тоді як галузь фінансових послуг зафіксувала значне зростання на рівні 5,9%.

 

Загальна картина: забезпечення соціальних цінностей  

 

Оскільки світ стикається з проблемами вирішення все нових економічних та соціальних питань, глобальна мережа «Делойт» розвиває нові напрямки, поєднуючи бізнес-цілі із досягненнями у соціальній, гуманітарній та екологічній сферах. Із сукупним обсягом інвестицій  у розмірі майже 190 млн доларів США в ініціативи, спрямовані на розвиток суспільства в 2014 році та понад 940 тисяч годин волонтерської професійної допомоги і безоплатних послуг для місцевої спільноти в усьому світі, об’єднання «Делойт» демонструє своє неухильне прагнення до поглиблення і зміцнення відносин, що сприятимуть досягненню результатів у вирішенні  найважливіших проблем суспільства. «Делойт» об’єднав свої зусилля із некомерційною організацією The Social Progress Imperative, діяльність якої спрямована на підвищення рівня життя людей в усьому світі, запустивши «Інноваційну програму гуманітарної допомоги» (Humanitarian Innovation Program Innovation), з метою розробки інноваційних рішень для  підвищення рівня реагування у гуманітарній сфері на надзвичайні ситуації.

«Протягом останніх кількох років стало зрозуміло, що лише за допомогою спільних дій ми зможемо по-справжньому розв’язати головні проблеми, що постали перед суспільством. Об’єднання «Делойт» усвідомлює свою відповідальність, а також переваги, що полягають  у розвитку відносин з урядами, некомерційними організаціями та іншими підприємствами для вирішення цих проблем» – додав пан  Зальцберг. «Очікування того, що компанії мають взяти на себе роль лідера у вирішенні проблем, що постали перед суспільством, продовжуватиме зростати, і я пишаюся тим, що глобальна мережа «Делойт» займає передову позицію в цьому  напрямку». 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186796.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua