Спільне засідання Президії та Координаційної ради МТСБУ відбулося в Нацкомфінпослуг

30 сен, 17:00

30 вересня 2014 року в стінах Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, пройшло спільне засідання Президії та Координаційної ради МТСБУ. Мета зустрічі: налагодження ефективної взаємодії та досягнення узгодження позицій двох керівних органів Моторного Бюро щодо низки ключових питань.

На засіданні були присутні представники дирекції МТСБУ Микола Лутак та Ольга Піктосова, члени Президії МТСБУ: ПрАт СК «ПЗУ Україна», ТДВ «СТДВ «Глобус», ПАТ «СТ «Універсальна», ПАТ «СТ «Іллічевське». Координаційну Раду МТСБУ на заході представляли страховики із ПрАТ «АСК «Інго Україна», ПрАТ «УПСК», ПрАТ «К’Ю БІ І Україна», а також головний консультант Комітету з питань фінансів і банківської діяльності Верховної Ради Тетяна Боцула та президент ЛСОУ Олександр Залєтов.

«Сьогодні існує серйозна криза у комунікаціях між важливими ланками страхового ринку: Президією, Координаційною радою і дирекцією МТСБУ, та, власне, гравцями ринку, - розказує Ігор Гордієнко, голова правління ПрАТ «АСК «Інго Україна», член Координаційної ради МТСБУ. – Тому виникла нагальна потреба попрацювавши разом «єдиним штабом» задля оперативного врегулювання ситуації. Зазначу, що сьогоднішня зустріч, за участю держрегулятора, вкрай важлива і необхідна, оскільки така взаємодія дозволить прискорити реагування МТСБУ на виклики і потреби ринку».   

Колегу підтримав член Президії МТСБУ, голова правління ПАТ «СТ «Універсальна» Олексій Музичко: «На спільному засіданні були озвучені ключові проблеми ринку ОСЦПВ і я сподіваюсь, що сьогоднішня зустріч стане початком відкритого діалогу, що, в свою чергу, позитивно вплине на подальший розвиток всього ринку».

В цілому учасники позитивно оцінили зустріч та висловили сподівання, що й надалі засідання будуть проходити у такому ж форматі, за участю держрегулятора, Президії, Координаційної ради та дирекції МТСБУ, оскільки це сприятиме ефективності та оперативності дій у вирішенні проблемних питань на ринку ОСЦПВ.

Наприкінці заходу Максим Поляков, представляючий держрегулятор у Координаційній раді МТСБУ, запропонував усі подальші зустрічі МТСБУ в будівлі Нацкомфінпослуг проводити у присутності представників ЗМІ, аби забезпечити максимальну прозорість і відкритість кадрової та інвестиційної політики Бюро. 

Нагадаємо, пропозиція щодо спільного зібрання надійшла на ім’я в.о. Голови Нацкомфінпослуг Максима Полякова від в.о. Генерального директора МТСБУ Миколи Лутака.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186888.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua