Нагадуємо про електронні сервіси Державної фіскальної служби України, які працюють для платників податків

30 сен, 17:09

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (далі - ДФС) розміщено чимало електронних сервісів, за допомогою яких платники можуть знайти багато корисної інформації.

Так платники, які мають ключі електронного цифрового підпису, можуть скористатися  електронним сервісом «ЗІР» - який допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку.  

Сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником податку на додану вартість, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою та ін.

Електронні сервіси «Реєстр платників ПДВ», що надає інформацію стосовно зареєстрованих платників ПДВ (діючі реєстрації); «Анульована реєстрація платників ПДВ» (http://sfs.gov.ua/anulir) допоможе дізнатися про осіб, позбавлених реєстрації як платників ПДВ за заявою платника податку, з ініціативи контролюючих органів чи за рішенням суду.

Електронний кабінет платника – це персональне автоматизоване робоче місце платника податків,  робота в якому може здійснюватися з будь-якого, підключеного до Інтернету комп’ютера. Вхід до електронного кабінету платника здійснюється  за адресою: (http://kpp.minrd.gov.ua ).

Електронний кабінет платника забезпечує користувачам можливість:

- подання податкової звітності в режимі реального часу;

- перегляд податкової звітності;

- доступ до інформації про стан розрахунків з бюджетом.

 «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку» – за допомогою цього сервісу можна впевнитись в тому, що свідоцтво платника єдиного податку є дійсним.

Перелік сервісів, що надаються ДФС України постійно розширюється та доповнюється. Доступ до вказаних сервісів можливий  із офіційного веб-порталу ДФС (http://sfs.gov.ua/).

Отже, шановні платники податків та громадяни, скористайтесь можливістю спростити своє життя та спланувати свій робочий час за допомогою електронних сервісів, що функціонують на веб-сайті ДФС України.

 

 

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186895.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua