Підприємці пропонують НБУ обговорити проблемні питання

03 окт, 10:42

Український союз промисловців і підприємців, в особі його президента Анатолія Кінаха, звернувся з відкритим листом-пропозицією до голови Національного Банку України В.Гонтарєвої з пропозицією проведення зустрічі представників бізнесу і НБУ.

Приводом для зустрічі в УСПП вважають численні звернення від представників промислово-підприємницького середовища щодо чинної валютної політики Національного банку України та її впливу на здійснення експортно-імпортних операцій.

«Зокрема, підприємців хвилюють питання щодо обов’язкового продажу 75% валютної виручки, додаткових необґрунтованих витрат при купівлі необхідного обсягу валюти для здійснення зобов’язань за зовнішньоекономічними контрактами та низка інших проблемних питань», - зазначив А.Кінах у листі до голови НБУ. 

У додатку до відповідного звернення промисловців і підприємців - детальний перелік проблемних питань, які бізнес хотів би порушити на даній зустрічі.

 Таку зустріч ділова спільнота пропонує провести  в період з 13 по 15 жовтня 2014 року о 17-00, за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 34, зал засідань УСПП. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/186998.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua