На зустрічі із ЗМІ обговорювались надходження від сплати ЄСВ протягом січня - серпня 2014 року

03 окт, 13:25

 Днями в ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві відбулася зустріч за участі заступника начальника Наталі Роговенко та журналіста газети «Справжня бухгалтерська газета».
 Під час зустрічі Наталя Іванівна розповідала про значні надходження до бюджету від сплати платниками єдиного соціального внеску.
 «В період за січень-серпень 2014 року фактично до бюджету сплачено єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування 2 271 млн.грн.», - повідомила заступник начальника.
 Звітуючи про фактично мобілізовані кошти від сплати єдиного внеску було зазначено, що такі показники забезпечено завдяки професійності в організаційній роботі підрозділів, які адмініструють єдиний соціальний внесок, ефективної роз’яснювальної роботи серед громадян та сумлінності платників, адже кожен громадянин розуміє, що  за рахунок єдиного внеску гарантується право на соціальний захист.
 Також Наталя Роговенко зазначила: «Всього платниками Солом’янського району протягом серпня 2014 р. подано 9327 звітів по єдиному внеску, з них по E-mail - 8021 шт, що становить 86 %. Платники можуть подавати звітність з ЄСВ в електронному вигляді. Необхідно лише отримати безкоштовний електронний цифровий підпис. Ключі електронного цифрового підпису громадяни можуть отримати в  ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві за адресою: вул. Смілянська,6,Центр сертифікації електронних ключів, тел. для довідок: 245-91-52.».
 По закінченню зустрічі заступник начальника відповіла на питання, які цікавили журналіста газети за подякувала за увагу.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187011.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua