Право на податкову знижку до кінця року

03 окт, 13:28

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що статтею 166 Податкового кодексу України визначено, що платник податку має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року. Підстави для нарахування податкової знижки із зазначенням конкретних сум відображаються платником податку у річній податковій декларації, яка подається по 31 грудня включно наступного за звітним податковим роком.
До податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема, квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця таких послуг і їх покупця (отримувача). У зазначених документах обов’язково повинно бути відображено вартість таких послуг і строк їх продажу (виконання, надання).
Таким чином, платник податку, по витратах понесених у 2013 році, може скористатися правом на податкову знижку до 31 грудня 2014 року включно.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187015.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua