Щодо реєстрації іноземних інвестицій

07 окт, 11:00

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві інформує, що для державної реєстрації іноземних інвестицій інвестор подає органу державної реєстрації інформаційне повідомлення з відміткою територіального органу Міндоходів за місцем здійснення інвестицій про їх фактичне внесення.
Отже, для підтвердження інформаційних повідомлень про фактичне внесення іноземних інвестицій іноземний інвестор або уповноважена ним особа звертається із заявою у письмовій формі до органу Міндоходів за місцем здійснення інвестиції.
До заяви додається інформаційне повідомлення про внесення іноземної інвестиції у трьох примірниках, заповнене за встановленою формою та документи, які свідчать про фактичне внесення інвестиції, для підтвердження інформаційного повідомлення.
Територіальний орган Міндоходів розглядає подані документи і протягом 15 календарних днів з дати одержання письмової заяви:
– робить відмітку на інформаційному повідомленні про фактичне внесення іноземної інвестиції, яка скріплюється підписом керівника (заступника керівника) та печаткою органу Міндоходів України;
– надає обґрунтовану відмову в письмовому вигляді.
Підтверджене інформаційне повідомлення заявник отримує безпосередньо у територіальному органі Міндоходів, який здійснив таке підтвердження.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187109.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua