Укрпошта розширює співпрацю з британською Royal Mail

07 окт, 11:38

Укрпошта активно проводить роботу щодо виходу на міжнародні ринки доставки товарів електронної торгівлі. На початку жовтня в.о. генерального директора Укрпошти Михайло Паньків відвідав у Лондоні міжнародну виставку E-Commerce Expo та провів робочу нараду з керівництвом державної поштової служби Великобританії Royal Mail.

За результатами наради вже до кінця цього року між Укрпоштою та Royal Mail планується підписати договір про співпрацю з доставки згрупованих поштових відправлень з консигнацією. Консигнація – послуга з доставки міжнародних посилок за спрощеною процедурою проходження митного контролю та численними перевагами для клієнта, як-то можливістю післяплати чи повернення товарів відправнику. Така співпраця дозволить британським компаніям електронної торгівлі глибше та якісніше зайти на український ринок. Тестові пересилання планується розпочати вже у листопаді цього року.

Під час виставки відбулися зустрічі щодо поглиблення співпраці з представниками Пошти США, Money Gram та низки операторів електронної торгівлі, в тому числі зі світовим лідером онлайн-ретейлу китайською Alibaba.com

Нагадаємо, що Укрпошта вже незабаром планує підписати договір про співпрацю з Поштою Китаю, що має підвищити об’єми пересилань посилок та дрібних пакетів з Китаю до України, а також значно пришвидшити строки їх доставки. Подібні переговори про співпрацю вже проводяться між Укрпоштою та Поштою США й Nord Post (об’єднана поштова служба Данії та Швеції).


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187114.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua