Нагадуємо про переваги отримання електронних ключів платниками податків

08 окт, 08:23

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві звертає увагу, що на сьогоднішній день кожен платник податків може зберегти свій робочий час і відправити всі звіти до контролюючого органу в електронному вигляді.
Можливість подання звітності в електронному вигляді має безліч переваг.
Основними переважаючими критеріями подання звітності в електронній формі є:
- відсутність придбання бланків звітних документів;
- уникнення витрачання часу у чергах до податкового інспектора або «вікна» прийому звітності;
- гарантія автоматичної перевірки підготовлених документів на наявність арифметичних помилок та описок;
- суттєве скорочення термінів проведення перевірки щодо правомірності заявлених до відшкодування сум ПДВ та забезпечення своєчасного їх відшкодування платнику податків;
- отримання інформації щодо стану розрахунків стосовно сплати податків та заборгованості перед бюджетом (податковий орган щомісячно висилає повідомлення про наявну заборгованість перед бюджетом);
- підтвердження доставки звітності (висилається квитанція про отримання податкової декларації) та  оперативне повідомлення про необхідність оновлення форм податкових декларацій (у разі їх зміни) і ін.
Отримати електронний цифровий підпис можна в Акредитованому центрі сертифікації ключів за адресою м. Київ, пров. Політехнічний, 5-А, що знаходиться в ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві, кімната № 8, тел. 238-02-69.
Ознайомитися з інформацією щодо необхідного пакету документів для отримання електронного цифрового підпису фізичними та юридичними особами можна за електронною адресою: http://www.acskidd.gov.ua./.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187148.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua