Календар бухгалтера

10 окт, 14:20

Нагадування про терміни сплати податків та зборів.
ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві звертає увагу платників на те, що 15 жовтня 2014 року є останнім:
- сплати авансового внеску рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, за транзитне транспортування трубопроводами природного газу та аміаку територією України за першу декаду жовтня;
- сплата за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, торгівлі валютними цінностями (з придбання торгового патенту) за листопад;
- подання звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за вересень (форма № ЗВР-1), якщо не передбачено подання інформації дротовими або бездротовими каналами зв’язку; довідка про використані розрахункові книжки.
Також 16 жовтня останній день подання заяви на спрощену систему оподаткування з IV кварталу та розрахунку доходу за попередній календарний рік.
Шановні платники, від своєчасної сплати податків та зборів залежить стан наповнення бюджетів усіх рівнів, соціально-економічний розвиток держави, добробут усіх громадян. Тому платники податків повинні не тільки не порушувати встановлені терміни сплати, а й піклуватися про рівномірне наповнення дохідної частини бюджету.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187258.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua