Укрпошта відкрила перше відділення нового зразка

13 окт, 13:00

Перше поштове відділення нового формату«міні» відкрила Укрпошта в одному з торговельних комплексів Вінниці до Всесвітнього дня пошти.

Відділення поштового зв'язку № 5, що розташувалось в ТРЦ «Поділля Сіті», є першим експериментальним відділенням нового зразка, яке Укрпошта відкрила в торговельному комплексі.

Нове відділення оснащене необхідною сучасною технікою для надання мешканцям містанайбільш затребуваних, економічно вигідних та прибуткових поштових послуг. Формат відділення не передбачає здійснення клієнтам доставки додому, однак на відділенні можна замовити послугу кур’єрської доставки.У відділенні надаватимуться найпопулярніші поштові послуги, як-то пересилання внутрішніх та міжнародних поштових карток, листів, бандеролей, посилок, оплата комунальних послуг, приймання платежів, пересилання поштових переказів, оформлення передплати тощо.

«Такий формат відділень є найбільш перспективним та наближеним до споживачів, – зазначив на церемоній відкриття заступник генерального директораУкрпошти Ігор Ткачук. – Це перше сучасне відділення нового зразка, не в житловому комплексі, а у торговому центрі. Укрпоштаперетворюється на сучасне підприємство, що надає клієнтам якісні, конкурентні та соціально важливі послуги».

Відкриття відділень такого формату планується в інших обласних центрах та столиці України. Відділення нового зразка розташовуватимутьсяв торговельних, культурних центрах та в інших місцях підвищеного клієнтопотоку, що дозволяє надавати клієнтам послуги безпосередньо у місці їхнього перебування, а також сприяє розширенню мережі поштових відділень, підвищенню дохідності та задоволенню попиту населення в поштових послугах.

«Ми розпочинаємо відкриття сучасних міні-відділень у шопінг-молах та бізнес-центрах, там, де є потреба у послугах Укрпошти – відправити/отримати листа чи посилку, здійснити платежі, зробити грошовий переказ, придбати свіжу пресу тощо», – наголосив Ігор Ткачук.

Експериментальне відділення у Вінниці – це перспективна модель франчайзингу, яка зацікавить місцевих підприємців. Укрпошта переконана, що модель вінницького відділення стане успішною та користуватиметься попитом у франчайзі.

З відкриттям нового відділення привітали мешканців Вінниці також голова Вінницької обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов та директор Вінницької дирекції Укрпошти Наталія Костюк.

Анатолій Олійник, зокрема, відзначив, що нині Укрпошта переживає період глобальних перетворень та змін, які дадуть підприємству можливість розвиватися та бути рентабельними. «Держава має усіляко підтримувати цю структура. Обласна влада у свою чергу завжди підставляла «плече підтримки» Укрпошті та продовжуватиме це робити й надалі», – сказав він.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187297.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua