Статус та нові умови оподаткування у режимі тимчасової окупації

16 окт, 18:09

ДПІ у Голосіївському районі інформує, що законом України "Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України" від 12.08.2014 № 1636-VII (далі - Закон № 1636) запроваджується вільна економічна зона "Крим", функціонування якої на період тимчасової окупації здійснюється з урахуванням особливостей, визначених розділом II "Перехідні положення" зазначеного Закону та врегульовує інші аспекти правових відносин між фізичними і юридичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території або за її межами.

Закон № 1636 опублікований 26.09.2014 у виданні "Голос України" № 184 (5934) та згідно з пунктом 1 Розділу III "Прикінцеві положення" цього Закону набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Відповідно до статті 2 Закону № 1636 вільна економічна зона "Крим" запроваджується на десять повних календарних років, починаючи з дня набрання чинності цим Законом. Строк дії може бути продовжено або скорочено законом України. Закінчення режиму тимчасової окупації не є підставою для припинення дії ВЕЗ "Крим".

 

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187469.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua