Майже 794 млн. грн. відстояли в судах юристи ДПІ у Шевченківському району столиці

21 окт, 12:17

«У своїй практичній діяльності юридичне управління державної податкової інспекції у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві на перше місце ставить якість, а не кількість» - прокоментував виконуючий обов’язки начальника юридичного управління ДПІ Олег Макар роботу очолюваного ним підрозділу.
Співробітники управляння в судовому засідання не тільки чітко аргументують свою позицію, наводять безспірні факти порушення податкового законодавства, а й вивчають практику  його застосування суддями.
Підсумовуючи роботу юридичного управління, за 9 місяців 2014 року працівниками підрозділу здійснювалося судове супроводження  1782 справи на загальну суму 7 487,8 млн. грн. за позовами платників податків та 120 справ на загальну суму 280,2 млн. грн. за позовами до платників податків.
За словами очільника юридичного управління за січень – вересень поточного року 260 справ вирішено на користь ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві на суму 793,7 млн. грн.
На сьогоднішній день шевченківськими податківцями набагато більше уваги приділяється досудовому вирішенню ситуацій, що виникають у відносинах між платниками та податковою інспекцією, що є основним факторм задоволеня розглянутих справ на користь ДПІ  – відмітив Олег Макар.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187600.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua