ПАТ «Укргазвидобування» заявляє про чергову спробу дестабілізації роботи компанії

21 окт, 13:47

ПАТ «Укргазвидобування» заявляє про систематичний спланований тиск, що здійснюється на компанію.

Так, учора, 20 жовтня 2014 року, біля приміщення ПАТ «Укргазвидобування» (вул. Кудрявська, 26/28) відбувся небагатолюдний мітинг громадських патріотичних сил Львівщини, учасники якого вимагали відсторонення від роботи керівника Львівського відділення ГПУ «Полтавагазвидобування» Олександра Сендеги, апелюючи до виконання норм Закону України «Про очищення влади».

Такі заходи використовуються для дестабілізації роботи компанії, оскільки Олександр Сендега уже протягом багатьох років займає посаду керівника Львівського відділення ГПУ «Полтавагазвидобування».

У свою ж чергу, керівництво та робочий колектив підприємства повністю підтримують зайняття Олександром Сендегою його посади.

Разом із тим, зважаючи на відповідальність перед громадськістю, ПАТ «Укргазвидобування» заявляє, що за зверненням Олександра Сендеги (звернення додається) до керівництва компанії відбудеться позапланова перевірка із залученням представників Міністерства енергетики та вугільної промисловості, НАК «Нафтогаз України» та ПАТ «Укргазвидобування» у відповідності до норм Закону України «Про очищення влади».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187610.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua