Американська торгівельна палата в Україні оголосила про зміну керівництва

22 окт, 12:50

Американська торгівельна палата в Україні (Палата) оголосила про зміни в керівному складі: пан Бернард Кейсі наприкінці 2014 року залишить посаду президента організації. Рада директорів Палати наразі здійснює пошук нового керівника.

Брайан Дішер, Голова Ради директорів Палати: «Американська торгівельна палата в Україні, що вже понад 20 років є найбільш ефективною бізнес-асоціацією в Україні, продовжує сумлінно працювати для забезпечення інтересів компаній-членів і бізнес-спільноти в цілому, з метою створення більш сприятливого бізнес-середовища в Україні та забезпечення захисту прав та інтересів інвесторів. Бернард приєднався до Палати у дуже складні для України та її економіки часи. Рада директорів цінує його внесок у розвиток організації, впровадження комплексної програми реформ, що є дуже важливими для ділової спільноти, а також сприяння росту зацікавленості з боку потенційних нових інвесторів в економіку України. Рада директорів хоче подякувати Бернарду за роботу та бажає успіхів у майбутньому».

Бернард Кейсі, Президент Палати: «Я дуже радий отримати такий цікавий досвід і вдячний Палаті за можливість зробити свій внесок у розвиток бізнес-середовища в Україні. Ця країна завжди була для мене особливою, і я планую продовжувати працювати на забезпечення її кращого майбутнього».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187644.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua