Військові зможуть передплачувати товари та послуги, що закуповуються за бюджетні кошти

22 окт, 16:27

Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 року №117 » від 01.10.2014 р. №536.

Розпорядники та одержувачі бюджетних коштів у договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти можуть передбачати відповідно до належним чином оформленого рішення головного розпорядника бюджетних коштів попередню оплату в разі закупівлі:

1) на строк не більше 1 місяця — бронежилетів (панцирний жилет), шоломів кулезахисних, іншого речового майна та пально-мастильних матеріалів для потреб Збройних Сил, інших військових формувань, правоохоронних органів, органів цивільного захисту, Державної служби зв’язку та захисту інформації, Державної спеціальної служби транспорту у 2014 році, якщо розмір такої оплати не перевищує 30% їх вартості;

2) на строк не більше 2 місяців — товарів, робіт і послуг для потреб Збройних Сил та інших військових формувань, пов’язаних з відновленням озброєння та військової техніки у 2014 році, якщо розмір такої оплати не перевищує 50% їх вартості.

Фахівці ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадують, що раніше Парламент звільнив від ПДВ та ввізного мита імпорт касок, бронежилетів та ліків.

 

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187652.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua