Керівництво Голосіївської ДПІ взяло участь у засіданні Ради керівників промислових підприємств, наукових установ та автотранспортних організацій району

22 окт, 16:28

 

Фахівці Державної податкової інспекції у Голосіївському районі взяли участь у засіданні Ради керівників промислових підприємств, що відбулося 21 жовтня 2014 року у стінах Голосіївської райдержадміністрації.

На нараді було обговорено актуальні питання оподаткування, пов’язані із веденням господарської діяльності промисловими підприємствами району, а також науковими установами та автотранспортними організаціями. Зокрема йшлося про скасування звільнення від оподаткування ПДВ операцій з поставки лісоматеріалів, паливної деревини, відходів лісопереробної промисловості, несвоєчасне  повернення бюджетного відшкодування з ПДВ, збільшення ставки орендної плати за землю в зв’язку зі зміною нормативно-грошової оцінки землі.

Під час засідання також було підведено підсумки роботи промислово-наукового комплексу району за січень-серпень 2014 року та заслухана інформація про утримання зовнішнього протипожежного водопостачання.

Особливу увагу учасники наради приділили обговоренню перспектив використання енергозберігаючого світлодіодного освітлення на промислових підприємствах.

Варто відзначити, що податківцями району спільно з посадовцями райдержадміністрації постійно ведеться роз’яснювальна робота з питань оподаткування, змін до законодавства, що регулюють питання господарської діяльності промисловими підприємствами району.

 

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187653.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua