Сучасний електронний сервіс, що дозволить платникам отримувати всю необхідну інформацію

23 окт, 10:58

Електронний сервіс Державної фіскальної служби України (далі за текстом – ДФС) Інформаційно-довідковий ресурс - це ресурс, в якому розміщена інформація з питань щодо оподаткування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та електронного цифрового підпису, іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на ДФС.
 Інформація підготовлена працівниками Інформаційно – довідкового департаменту ДФС, який безпосередньо займається питаннями консультування всіх зацікавлених у цьому юридичних і фізичних осіб.
Нагадаємо, що Загальнодоступний інформаційно – довідковий сервіс запрацював у тестовому режимі з 1 січня 2014 року у рамках побудови Електронного уряду та об’єднує в собі понад 12 тисяч запитань - відповідей з „Бази знань”, 586 нормативних та інформаційних документів та 380 витягів з письмових консультацій.
Скористатись Загальнодоступним інформаційно – довідковим ресурсом можна на офіційному порталі ДФС за посиланням:  „Інформаційно – довідковий ресурс”, або за електронною адресою: http://zir.minrd.gov.ua.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187680.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua