Створення кадрового резерву, щоб змінити країну

23 окт, 13:03

На прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі експерти “Сили людей” Олександр Солонтай, Геннадій Друзенко та Олексій Гончарук представили нову програму «Створення кадрового резерву, щоб змінити країну».

Урядовий уповноважений з питань етнонаціональної політики Геннадій Друзенко наголосив на важливості нового кадрового резерву не тільки теоретиків, але й практиків, які розуміють принципи командної роботи. «Щоб змінити країну – варто змінювати тих людей, кого ти бачиш кожен день – управлінців, до яких кожен з нас звертається мало не щодня. Ми не академічна школа, ми школа – тренінг, що готує практиків саме для України. Ми займаємося підготовкою депутатів, помічників депутатів, голів міських та сільських рад», – сказав Друзенко.

На думку Олексія Гончарука головним нагальним завданням на сьогодні є підготовка кваліфікованих кадрів у сфері менеджменту. «Ми готові надавати практику, виховувати кадри, приймати політичні рішення, приводити кадри до влади та давати їм можливість використовувати свої знання на практиці. Я маю надію, що через 5-10 років такий напрямок діяльності дасть свої результати – адекватний менеджмент».

Експерти наголосили на нагальній потребі в підготовці близько 26 тис. активних людей для здійснення впливу на суспільно-політичне життя та для прямої участі в управлінні органами влади.

В ході проходження програми кадрового резерву, потрібно буде дотримуватися плану освітніх заходів та домашніх завдань. Інформація про особу, яка пройшла відповідну підготовку, буде внесена в резерв. Представники проекту будуть просувати відповідне кадрове призначення, з метою не тільки оновлення влади та задоволення особистих амбіцій учасників резерву, але й в першу чергу зміни підходів до управління нашої країною на місцевому, регіональному та всеукраїнському рівнях.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187702.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua