Електронні сервіси Державної фіскальної служби України

27 окт, 12:28

 ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує про корисні та зручні  електронні сервіси Державної фіскальної служби України.
 Електронний кабінет платника – персональне автоматизоване робоче місце платника податків,  робота в якому може здійснюватися з будь-якого, підключеного до Інтернету комп’ютера. Вхід до електронного кабінету платника здійснюється  за адресою: (http://kpp.minrd.gov.ua ).
 Електронний кабінет платника забезпечує користувачам можливість:
- подання податкової звітності в режимі реального часу;
- перегляд податкової звітності;
- доступ до інформації про стан розрахунків з бюджетом.
 Сервіс «ЗІР» - допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку.  
 Електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» дає змогу оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником податку на додану вартість, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою.
  «Реєстр платників ПДВ» - сервіс, що інформує про зареєстрованих платників ПДВ (діючі реєстрації); «Анульована реєстрація платників ПДВ» допоможе дізнатися про осіб, позбавлених реєстрації як платників ПДВ за заявою платника податку, з ініціативи контролюючих органів чи за рішенням суду.
  «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку» – за допомогою цього сервісу можна впевнитись в тому, що свідоцтво платника єдиного податку є дійсним.
 Скористайтесь електронними сервісами, що функціонують на веб-сайті ДФС України, адже це зручно, швидко, сучасно та корисно. Доступ до зазначених сервісів можливий  із офіційного веб-порталу ДФС (http://sfs.gov.ua/).
ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/187788.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua